Cornerstone Draft

Uit het vele contact met u plaatsen we hier een selectie.

GoldCruise cruisecontrol > Toyota Verso S

Goedendag

Graag wil ik op deze manier mijn complimenten en dankbaarheid overbrengen voor de geweldig service die door Toyota Schreur Den Helder en de firma Goldautomotive.nl aan mij is verleend.

Op dinsdag 27 september had ik een vraag neergelegd bij Goldautomotive betreffende de in mijn auto ingebouwde bedieningseenheid van de cruisecontrole. De unit die bij mij was ingebouwd in april 2011 in mijn Toyota Verso S voldeed in mijn ogen niet en ik maakte daardoor ook weinig gebruik van de cruisecontrole
De dag daarop op 28 september kreeg ik al snel een reactie van Goldautomotive dat zij het betreurden dat ik niet tevreden was en dat zij graag het adres van het inbouwstation wilde hebben tw; Toyota Schreur Den Helder zodat zij samen naar een mogelijkheid konden kijken om dit voor mij te verhelpen.
Ik heb daarop geantwoord en direct Toyota Schreur in kennis gesteld van de correspondentie tussen mij en de firma Goldautomotive.

Op donderdag 29 september kreeg ik een geweldig fijn positief antwoord van Goldautomotive en dat betrof dat er contact was geweest met Toyota Schreur en dat zij op hun beurt contact met mij zouden opnemen
De dag daarop op 30 september was er al een nieuwe bedieningsunit geleverd aan Toyota Schreur, direct een afspraak gemaakt voor inbouw op maandag 3 oktober.
Maandagmiddag 30 oktober reed ik met een perfect werkende cruisecontrole in mijn Verso S rond.

Nogmaals hulde voor het personeel van Goldautomotive en het personeel van Toyota Schreur .

Met vriendelijk groeten
Ger de Bruijn

GoldCruise cruisecontrol > Triumph Spitfire 1500 uit 1975

L.S:
Hier even een mailtje van H.Meijerink uit Coevorden om U nogmaals hartelijk te bedanken voor de prima service ivm het verliezen van het magneetje van de pulsgever.De cruise control AP-300 van Goldcruise is sinds 3 jaar gemonteerd op een Triumph Spitfire 1500 van 1975.De cruise control heeft al die jaren perfect gewerkt tot afgelopen vrijdag 2 september want met een knal verdween het magneetje van de cardanas.Dinsdag 6 september heb ik contact met U opgenomen met de vraag of ik een los magneetje kon krijgen.Na een prettig gesprek met een van uw medewerkers ontving ik woensdag per post 2 magneetjes en een nieuwe pulsgever. Inmiddels heb ik vandaag alles weer gemonteerd en getest en de cruise control werkt weer prima.Nogmaals hartelijke dank voor de snelle en perfecte service en ik zal uw produkt van harte aan bevelen bij de andere Triumph rijders.

Met vriendelijke groet,

H.Meijerink.

Goede support en service

Geachte directie Goldautomotive,

Ik wil graag bij deze mijn complimenten uiten voor en over uw werknemer Harold Slot.

Ik heb een paar weken geleden een cruise controle laten instaleren, maar niet tot volle tevreden heid. Ik ben nog een keer terug geweest maar nog niet naar mijn tevredenheid.
Vervolgens heb ik mij tot uw bedrijf gericht per e-mail.

Direct hierop kreeg ik email antwoord en later telefonische ondersteuning, toen dit nog niet werkte is dhr. Slot zelf aan de gang gegaan en heeft mijn cruise controle op een voortreffelijke manier ingeregeld.
Ik ben dan ook zeer content met de handelswijze en het verhelpen van klachten door Goldautomotive en Harold Slot in het bijzonder.

Met vriendelijke groet
Tjitte Knol

 

Naast de hier gegeven informatie kunt u ons altijd bellen of mailen voor informatie; We helpen u graag!
Sales: +31 (0)36 5300 886
E info@johngold.nl