Inbouwen Cruise Control en Speed Limiter

John Gold International is importeur en fabrikant. Een cruisecontrol is een technisch hoogwaardig product, dat een deskundige montage en afstelling vereist. Wij raden autobezitters aan een cruisecontrol of speedlimiter te laten inbouwen door een specialist.

Klik hier voor de lijst van inbouwprofessionals.

Naast de gegevens hieronder kunt u ons altijd bellen of mailen voor informatie;
telefoonnummer 036 5300 886. Wij helpen u graag!

Waar kunt u terecht?

Bij uw (eigen) Autodealer

UCS – United Car Shops
In de vestigingen van United Car Shops kunt u GoldCruise cruisecontrols en speedlimiters in laten bouwen. Op de website van UCS vindt u de locaties en contactgegevens van de centers in heel Nederland.
Klik hier voor de actieadressen van de UCS groep. Klik hier voor de website van de UCS groep.

AST
In negen vestigingen van autospecialist AST kunt u GoldCruise cruisecontrols en speedlimiters in laten bouwen. Op de website van AST vindt u de locaties en contactgegevens van de centers in heel Nederland.
Klik hier voor de website van de AST groep.

Quality Centers 
U kunt onze GoldCruise cruisecontrols en speedlimiters in laten bouwen bij een van de Quality Centers. Quality Centers is een landelijk samenwerkingsverband van zo’n 30 automotive bedrijven. Op de website van Quality Centers vindt u de locaties en contactgegevens van de centers in heel Nederland.
Klik hier voor de website van Quality Centers.

Automat
Verspreid door heel Nederland vindt u circa 20 Automatvestigingen. U kunt hier terecht voor advies en aankoop van onze GoldCruise cruisecontrols en speedlimiters. Op de website van Automat vindt u de locaties en contactgegevens van de winkels in heel Nederland.
Klik hier voor de website van Automat.

Circuit
Bij de 4 Circuit vestigingen kunt u terecht voor de inbouw van een GoldCruise cruisecontrols en speedlimiters.
Klik hier voor de website van Circuit.

Brezan
Met meer dan 100 vestigingen is er altijd wel een Brezan in de buurt. Klik hier om naar de website van deze landelijke organisatie te gaan en u vindt snel uw eigen vestiging.
Klik hier voor de website van Brezan Automaterialen.

Overige inbouwstations
Bij een gespecialiseerd inbouwpunt bij u in de buurt. De meeste inbouwpunten in Nederland zijn bestaande relaties van ons, die in principe inbouwen in alle merken en typen auto’s.

Klik hier voor een lijst van onze partners/inbouwstations.


Vragen? We helpen u graag!
Bellen: 036 5300 886 (kies 1)
E-mail: info@johngold.nl