Over Ons

Al 40 jaar John Gold International

Eén van de langst bestaande bedrijven in haar generatie van toebehoren-leveranciers.

John Eijzinga stamt uit een familie welke sinds 1919 actief is in de autobranche. Hij richtte met een partner John Gold op en startte in 1978 met de import van glazen open daken, destijds nieuw in Europa en specialiseerde zijn bedrijf in cruisecontrols.

John Gold International ontwikkelde zich tot een gespecialiseerde onderneming. De producten zijn hoog gecertificeerd.
De kernwaarden zijn: continuïteit, veiligheid, kwaliteit en voortdurende innovatie.

Cruisecontrol en Speedlimiter

John Gold is onverminderd belangrijk voor het product cruisecontrol en omgekeerd geld hetzelfde. Met de nieuwe (web-programmeerbare) GC90i Cruisecontrols en Speed Limiters, de nieuwste CAN-bus techniek voor 500+ autotypen, de geavanceerde GC55, met in totaal 700+ specifieke inbouwsets en de gebruiksvriendelijke bediening met snelheids voorkeuzetoetsen beweegt John Gold International zich op een productniveau wat uniek is in de wereld.

Zonder overdrijving kan gesteld worden, dat de Gold cruisecontrol in Nederland al bijna 35 jaar de premium cruiscontrol en speedlimiter is.

Inmiddels vertegenwoordigd John Gold meerdere innovatieve rij-assistenten:

 • MetaTrak: een eenvoudig hoogwaardig en professioneel volgsysteem voor o.a. gemotoriseerd verkeer.
 • OBD Portector: beveiling OBD poort van uw wagen. Deze poort is de nieuwe ‘diefstal gateway’ voor wagens.
 • Remlichtcamera’s: goed zicht vanuit de cabine, achter of op zij, met deze camera’s rijd u veilger en verantwoorder.
 • Parkeerhulp: als een camera niet nodig is bieden een sensoren de nodige parkeerhulp. Vlot gemonteerd dmv vervanging van de kentekenplaat

 

John Gold in Almere, Nederland.
John Gold International BV in Almere, Nederland

Wie zijn wij: Uw betrouwbare business partner

John Gold is meer dan 35  jaar marktleider op het gebied van cruisecontrols.

John Gold is actief in distributie, onderzoek en productontwikkeling. Met meer dan 35 jaar ervaring in de techniek en marketing van cruisecontrol-systemen, zijn wij een van de beste spelers op de markt. We zijn er trots op dat enkele van onze producten zijn uitgegroeid tot echte trendsetters. Ons bedrijf is gevestigd in Almere en levert onder andere op maat gemaakte cruisecontrol-systemen aan diverse Europese auto-importeurs.

Kwaliteit en service voor onze klanten.

Wij staan voor geavanceerde, innovatieve producten, eenvoudig te bedienen met een aantrekkelijk design. Onze jarenlange bedrijfscultuur garandeert onze business partners steeds een probleemloze afwikkeling van hun bestellingen en een snelle (dagelijkse) levering. De onovertroffen technische ondersteuning completeert onze uitstekend bekend staande after-sales service.

›› Continuïteit | Meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en marketing van doordachte cruisecontrol-techniek.
›› Veiligheid | Specifieke en korte, veelal grafische installatie-instructies voor probleemloze en verantwoorde inbouw door de professional.
›› Gecertificeerde kwaliteit | Gold Cruise Control (TÜV, e1, CE, RoHS) .
›› Innovatief | Eigentijds speed-assistant assortiment door voortdurende ontwikkeling op het gebied van techniek en design.

Wat ons onderscheidt: Een doordacht assortiment.

De Gold Cruisecontrol is leverbaar met stijlvolle bedieningen en ook compatible met vele automerk/type originele oplossingen. Voor meer dan 700 verschillende automodellen biedt John Gold nauwkeurige oplossingen op maat. De specifieke en korte, veelal grafische installatie-instructies maken deel uit van het gereedschap van de professional, waardoor een sterk gereduceerde inbouwtijd voor lage installatiekosten zorgt. Een belangrijk verkoopargument voor wederverkoper en consument. John Gold levert ook (geïntegreerde) snelheidsbegrenzers voor personen- en bedrijfswagens met drive-by-wire techniek.

De originele CM5 bediening.

We tell it

 • Professionaliteit,
  30 jaar ervaring
 • Beproefde kwaliteit
 • Volledig assortiment
   

...And show it

 • First Feature
 • Second Feature
 • Third Feature

You feel it

 • First Feature
 • Second Feature
 • Third Feature

Vragen? We helpen u graag!
Bellen: 036 5300 886 (kies 1)
E-mail: info@johngold.nl