Officiële inbouwers gebruiken john Gold’s speedmanagement

John Gold International

John Gold staat in Europa van sinds 1978 aan de basis van premium, in Nederland doorontwikkelde, speed management producten. Wij hebben een solide basis, al sinds 1919, met een vertrouwd dealer- en inbouwnetwerk.
Rij-assistenten Cruise Control, City Cruise, Speed Guard;
alle gebouwd, getest en beschikbaar voor nieuwe wagens, occasions, new- en oldtimers, campers, bestelwagens en busjes. Rij veilig en comfortabel met een originele John Gold!

betrouwbaar en bewezen bedrijf

Een innovatief bedrijf met een rijke historie

De kernwaarden zijn: continuïteit, veiligheid, kwaliteit en voortdurende innovatie

Een betrouwbare businesspartner

John Gold is actief in distributie, onderzoek en productontwikkeling. Met meer dan 40 jaar ervaring in de techniek en marketing van cruisecontrol-systemen, zijn wij een van de beste spelers op de markt.

We zijn er trots op dat enkele van onze producten zijn uitgegroeid tot echte trendsetters. Ons bedrijf is gevestigd in Almere en levert onder andere op maat gemaakte cruisecontrol-systemen aan diverse Europese auto-importeurs.

Nieuw innovatief pand

De zomer van 2018 betrokken wij ons nieuwe kantoorpand en magazijn. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Leuk om te vermelden dat de eerste zeer warme zomer in dit modern klimaatgeregelde pand erg prettig was!

Het warmtepompsysteem van ‘Kweek36’ onttrekt overtollige warmte aan de lucht in de grond, waardoor tegen aanzienlijk lagere kosten en met nauwelijks geluid hetzelfde verkoelende effect van de airconditioning ontstaat, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zonder enige manuele temperatuurregeling.

Hierdoor blijft de temperatuur het hele jaar door constant, met een kostenbesparing van meer dan 50%, terwijl er nauwelijks onderhoud aan het klimaatsysteem nodig is.

Eigen magazijn en snelle verzending

We hebben een gestroomlijnde organisatie. Zowel onze voorraad als onze verzendingen worden worden continu op tijd bijgehouden en verzonden vanuit één vast magazijn dat hier voor ingericht is. Op deze manier kunnen wij zorgen voor een perfecte en snelle service richting onze klanten.

Op het moment dat onze producten onder de voorraadgrens komen, worden deze automatisch bijbesteld en aangevuld. Hierdoor komt het zelden voor dat wij producten niet direct uit kunnen leveren. Op deze manier maken we onze klanten blij en wij zijn daar dan ook trots op.

Cruisecontrol inbouw met 2 jaar garantie

Wij laten de montage van de cruise control te allen tijde uitvoeren door aangesloten partners uit ons netwerk.

Onze montagepartners zijn elektronica specialisten en hebben kennis van de complexe auto-elektronica. (Wanneer de cruise control niet juist wordt aangesloten op de electronica van je auto, kunnen er mogelijk dure componenten kapot gaan.)

Zo garanderen we een probleemloze werking van jouw cruise control!

Nederlands merk- en modelmaatwerk.

John Gold levert uitsluitend voertuig specifieke cruise controls. Deze zijn speciaal voor je wagen in Nederland ontwikkeld en uitvoerig getest op kwaliteit. Zo zorgt John Gold voor een optimale veiligheid.

  • Achteraf cruisecontrol door John Gold, specialist sinds 1979.
  • Veilige inbouw door eigen garage of inbouwstation.
  • Gecertificeerde kwaliteit: TüV, E keur, CE, RoHS.

Eén van de langst bestaande bedrijven in haar generatie van toebehoren-leveranciers.

John Eijzinga stamt uit een familie welke sinds 1919 actief is in de autobranche. Hij richtte met een partner John Gold op en startte in 1978 met de import van glazen open daken, destijds nieuw in Europa en specialiseerde zijn bedrijf in cruisecontrols.

John Gold International ontwikkelde zich tot een gespecialiseerde onderneming. De producten zijn hoog gecertificeerd.
De kernwaarden zijn: continuïteit, veiligheid, kwaliteit en voortdurende innovatie.