Automerken gebruiken john Gold’s speedmanagement

Speed Guard

De speed guard is een limiter die de snelheid in de gaten houdt en zorgt dat de bestuurder niet sneller gaat dan een zelf of vast ingestelde snelheid.
Groot voordeel van deze rij-assistent er is geen afleiding door een maximum snelheid.
Handig bij trajectcontroles of stadsverkeer als het gebruik van een cruise control dit niet toe laat.

bevordert een veilige en gecontroleerde rijstijl

Speed Guard

Personeel is regelmatig onderweg, zeker als sales, montage of onderhoud belangrijk zijn voor uw bedrijf. Je wil zeker weten dat het personeel onderweg de verkeersregels respecteert. Snelheidsovertredingen, autoschade en reputatieschade wil je absoluut voorkomen. Tijdens een drukke werkdag en een gestresste, gehaaste rit naar een klant is een foutje tenslotte snel gemaakt.

De makkelijkste manier om dit soort problemen te voorkomen, is de auto uitrusten met de juiste veiligheids-accessoires. Daarvoor is de Speed Guard. Met de Speed Guard heb je de garantie dat werknemers nooit sneller rijden dan wat je zelf voor de auto instelt. Dat bevordert een veilige en gecontroleerde rijstijl bij uw werknemers, met alle voordelen die daarbij horen.

Minder boetes, geen video’s van auto’s met uw merk erop die zich misdragen, geen overbodig onderhoud door snelle slijtage, en het belangrijkste: Uw werknemers lopen veel minder risico om betrokken te raken bij onveilige situaties.

Met de Speed Guard stuurt u werknemers zonder zorgen de weg op.

Speed Guard inbouw met 2 jaar garantie

Wij laten de montage van de speed guard te allen tijde uitvoeren door aangesloten partners uit ons netwerk.

Onze montagepartners zijn elektronica specialisten en hebben kennis van de complexe auto-elektronica. (Wanneer de speed guard niet juist wordt aangesloten op de electronica van je auto, kunnen er mogelijk dure componenten kapot gaan.)

Zo garanderen we een probleemloze werking van de speed guard!

Nederlands merk- en modelmaatwerk.

John Gold levert uitsluitend voertuig specifieke speed guards. Deze zijn speciaal voor je wagen in Nederland ontwikkeld en uitvoerig getest op kwaliteit. Zo zorgt John Gold voor een optimale veiligheid.

  • Achteraf speedguard door John Gold, specialist sinds 1979.
  • Veilige inbouw door eigen garage of inbouwstation.
  • Gecertificeerde kwaliteit: TüV, E keur, CE, RoHS.

Intensieve controles: boetepreventie

Er komen meer trajectcontroles en mobiele snelheidscontroles. Een speed guard zorgt dat u de snelheid kunt afstemmen op elke gewenste snelheid en daarmee snelheidsboets kunt voorkomen.

Intensieve controles: boetepreventie

Er komen meer trajectcontroles en mobiele snelheidscontroles. Een speed guard zorgt dat u de snelheid kunt afstemmen op elke gewenste snelheid en daarmee snelheidsboets kunt voorkomen.

50, 60, 70, 80, 90, 100, 120, 130 km/u

Op onze snelwegen geldt tussen 06.00 en 19.00 uur een maximumsnelheid van 100 km/h. In de avond en nacht (tussen 19.00 en 06.00 uur) mag je 120 of 130 km/h. Wanneer de spitsstrook open is, geldt een aangepaste maximumsnelheid (80 of 100 km/h). Op de N-wegen gelden snelheden van 80 en 100 km/u. En dan zijn er ook nog de wegen en trajecten met 50, 60 en 70 km/u. Een guard met voorkeuzesnelheden maakt dat het op al die trajecten prettiger en zuiniger rijden wordt en voorkom je bovendien snelheidsboetes!

Hieronder een link met de wegenkaart maximumsnelheden op rijkswegen Nederland, per 16 maart 2020 (update 8 juni 2020).

Tot 4 keuzesnelheden

Telkens wisselende limieten, trajectcontroles… John Gold levert, naast de standaard in te stellen snelheid, tot 3 extra, zelf instelbare, voorkeuze snelheden die je vastzet onder handige toetsen.